Vizualizari: 230

 

Alerg 24 H Autism Marea Neagra este despre el.

Dar și despre tine și despre mine, eroul se află în fiecare dintre noi.

Adrian Gemănaru, care împreună cu soția lui conduce Centrul Marea Neagră, este cel care alergă din 2016.

Iată-l aici împreună cu o parte din familia lui minunată, oameni dragi care i-au fost alături pe tot parcursul celor 24 de ore, atât cât a durat maratonul.

Adrian este eroul urmat imediat de prietenii săi, care continuă încă să-i inspire pe mulți alții să alerge în fiecare an alături de el pentru o cauză nobilă: strângerea de fonduri pentru copiii bolnavi de autism.

Prin modelul lui, el ne determină pe noi să scoatem la lumină partea noastră frumoasă, empatia, cât și partea curajoasă, expansivitatea și dorința naturală de altfel, de a ne depăși limitele fizice și mentale.

Prin orice fel de participare la eveniment, el ne oferă prilejul de a deveni cu toții mai conștienți de noi înșine în raport cu ceilalți si, vrând nevrând, mai atenți la ceea ce se întâmplă în jurul nostru.

Atunci când suntem într-o mare imensă de oameni, laolaltă atleți și oameni obișnuiți, oameni în scaune cu rotile și copilași, care aleargă și petrec împreună 24 de ore într-o notă febrilă de entuziasm, ceva se schimbă pentru totdeauna în fiecare dintre noi.

 

Eroii ne inspiră să uităm un pic de noi și să înțelegem ca suntem parte a unui întreg, o comunitate minunată. Și mai realizăm că numai de noi depinde să transformăm micul nostru univers și să ne facem viața mai frumoasă:

”Dacă vrei să schimbi lumea, începe cu tine.”

Mahatma Gandhi

Sunt un om liber!

Sunt un om bun și stă în puterea mea să aleg în orice moment ceea ce este cel mai potrivit pentru mine. Primesc cu bucurie tot ce-i mai frumos de la viață.

Pe asta mi-am permis eu s-o spun pentru noi toți și cu cel mai mare drag… 😘

Am capturat peste o mie de imagini în cadrul evenimentului, greu o să mă limitez la câteva. Dar iată că-ți prezint câțiva oameni, eroi printre eroi.

 

 

Poți viziona mult mai multe imagini pe pagina Facebook a evenimentului.

 

Am fost solicitată de către organizatorfotografiez pe întregul traseu, spre încântarea mea.

Pe plajă i-am reîntâlnit pe alergătorii entuziasmați și plini de adrenalină care au răspuns cu zâmbet și voie bună la vorbele mele de încurajare. M-au molipsit cu frenezia lor și vă spun cu mâna pe inimă că am trăit cele mai intense momente, absolut copleșită de conectarea profundă de la suflet la suflet.

 

Ți-ar plăcea să descoperi călătoria vieții mele? Ei bine, atunci te invit să citești prima mea carte *Știam că o să vii în alb – o găsești pe elefant.ro, cât și pe Amazon în format paper back – în câteva zile și în kindle, cât si în pdf format pe Payhip – oriunde te-ai afla… 🌺

Unii dintre ei alergau desculți și am vrut să văd cum este. Deși era o zi foarte călduroasă, ca de vară, apa marii era cam răcoroasă.

   

 Nu au lipsit tobele, instrucțiunile de prim ajutor, jocurile si dansurile pentru copilași.

 

”A fost o ediție extraordinară, toate recordurile din 2018 au fost depășite.

Ediția din 2019 are propria ei poveste: frigul și vântul ce îți arunca nisip în ochi la orele 23.00, cele 3-4 grade la 4 dimineața, nisipul afânat ce a forțat mușchii alergătorilor, cele 30 de grade de la mijlocul zilei au fost ziduri ce au fost sparte de alergători timp de 24 de ore.”

Iată-i pe super-eroi:

Echipa Carpilor, urmași bravi ai tribului dacilor

 

Locul I la fete a fost ocupat de Regina Țârcovnicu, cea care a alergat 150 km în 24 de ore,  iar la băieți de Laurențiu Moga care a alergat 165 km în cele 24 ore ale competiției.

Însă în povestea aceasta noi toți suntem eroi. Începând cu voluntarii fără de care nu putea avea loc evenimentul, până la firmele nenumărate care au participat ca sponsori sau cu zeci de alergători în competiție, până la fotografii și videografii care au pus la dispoziție imaginile si filmările, materiale care reamintesc participanților de acest eveniment memorabil care o să-i inspire și pe alții.

Povestea este despre Constanța, orașul nostru frumos și despre România și eroii ei.

A fost o mare onoare pentru mine să mă apropii de acești oameni deosebiți care prin energia și stilul lor de viață, sunt un model demn de urmat.

Felicitări organizatorilor pentru excelenta ediție a maratonului din 2019.

Mulțumesc Adrian Gemănaru că reușești să trezești eroul adormit din noi!

Eu mă gândesc acum la final, că anul viitor foarte posibil să schimb macazul și de la fotograf să particip ca și alergător. Oh, oare în ce echipă?

 

Ți-a plăcut articolul? Atunci te invit la un like, comment & share!

Join my newsletter!😃

Iar în cazul în care ești interesat/ă să înțelegi mai multe despre iubire, relații, viață nu ezita să vizitezi canalul meu de YouTube.

error: Content is protected !!

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!

Shares