Vizualizari: 217

Astăzi o să încep articolul cu o mărturisire.

Acum câțiva ani buni în urmă, am lucrat ca și asistent manager pentru doi oameni care, pe rând, au avut titulatura de Arhitect Șef al orașului în care m-am născut și trăiesc. Cred că mi-a fost puțin dor de atmosfera aceea, de biroul plin cu dosare pentru autorizarea și modificarea construcțiilor, de planuri și proiecte personale sau la nivel de oraș, de colaborarea și contactul cu oamenii frumoși pe care i-am cunoscut și cu care am lucrat în acea instituție. Am învățat multe în acel loc și le mulțumesc din suflet celor doi oameni minunați, cât și celorlalți, care m-au susținut și inspirat să cresc!

Probabil că de aceea am fost atât de încântată să răspund invitației venite din partea reprezentaților firmelor Licata Design și Bemel , de a participa la o petrecere inedită, în capitală.

Acesta a fost primul mini eveniment din seria “Architects in the kitchen”, un concurs de gătit între arhitecți, organizat într-o incintă elegantă:

Deltastudio, design și amenajări de interior inteligente – o adevărată sursă de inspirație
Delta Studio colaborează cu furnizori de top din întreaga lume și asigură o permanenta aliniere la tendințele globale. 

Iată-l pe primul participant din partea Licata Design.

Roberto Licata este un inginer / arhitect care lucrează de peste 25 de ani în domeniul arhitecturii peisajului, al designului industrial, al ingineriei și al interiorului. Experiențele sale includ Africa, America, Europa și Asia. El se află într-o cercetare continuă pentru a găsi cea mai armonioasă soluție de design care să corespundă nevoilor clienților săi. 

                                                                                                                                                      

Pe Roberto l-am ajutat și eu, cu privirea… 🙂  

Al doilea bucătar de serviciu de la AlfaInvest – Birou de Arhitectura & Design, cu ajutoare neprețuite alături

 

Și iată echipa de la Miso ArchitectsEvenimentul a avut ca scop socializarea, crearea unor momente pline creativitate și bucurie,

a celor care au pasiuni în comun și doresc să construiască lucruri frumoase împreună.

E de la sine înțeles că la final au fost premiați toți arhitecții bucătari… 🙂

 

În cadrul acestui eveniment am avut plăcerea de a o cunoaște pe Ana Demian, finalista de la show-ul culinar din Romania, MasterChef in 2017.

Ana a făcut parte din juriu, dar tot ea ne-a oferit și desertul alegând să-și sărbătorească alături de noi ziua de naștere. La multi ani frumoși și sănătoși!

Așa că nu am altceva de făcut decât să vă mulțumesc pentru invitație vouă, Cristi și Monica.

 

Cei doi sunt reprezentații Bemel – firmă care oferă la nivel național, cât și internațional, servicii de Arhitectură, Urbanism, Design Interior, Management Proiect și Costuri, Inginerie și Peisagistică

Deviza lor sună grozav:

PLAN YOUR WORK. THAN WORK YOUR PLAN.

De ținut minte! 🙂

Sunt sigură că unii dintre voi au nevoie de aceste informații, mie cu siguranță mi-a făcut plăcere să-i cunosc și să petrec o seară fascinantă în compania acestor oameni minunați. De aceea vi i-am și prezentat, ca să punctez faptul că avem adevărați profesioniștiarhitecți, designerioameni de valoare care știu să colaboreze armonios între ei și să își aducă minunat contribuția prin serviciile pe care le oferă. 

Ți-a plăcut articolul? Ești invitatul meu la un like, comment & share!😘

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!

Shares