Vizualizari: 93

 

Ei bine, am început să scriu acest articol pentru că, printre zecile de comentarii și mesaje pe care le primesc zilnic de la vizitatorii website-ului, au fost mai multe de genul acesta:

 

‘’ Cum îți găsești tu liniștea și claritatea de a scrie atât de cursiv? Ce faci de ai așa o lejeritate și naturalețe?’’ 

 

Oh, sunt impresionată și vă mulțumesc din suflet – comentariile voastre mă flatează, dar mai mult de atât, înțeleg că scrisul meu se îmbunătățește cu timpul și este minunat.

Cel mai fabulous lucru este ca pe website-ul meu doar ce a împlinit un anișor și sunt impresionată de traficul pe care îl are. 

 

 

Intuiția îmi șoptește că de acum popularitatea îi va crește ca bulgărele de zăpadă în cădere liberă.

Sunt fericită să constat că nu mai este nevoie de un efort deosebit din partea mea, ce era mai greu a trecut – însă acum sunt la fel de conștiicioasă, lucrez constant și permanent pentru a-i îmbunătăți calitatea și atractivitatea.

 

Sigur ca nu a fost așa mereu – la primul meu blog, cel pe care l-am creat in 2017 – eram fericită să am câțiva vizitatori zilnic. Apoi, la al doilea blog lansat in 2018, a fost ceva mai bine.

Iar acum la al treilea blog – propriul meu website și visul meu de câțiva ani buni, muncesc în continuare, perseverez însă sunt zile poate chiar și o săptămână întreagă când nu fac nimic și am același rezultat, adică sunt la fel de multi vizitatori și trafic pe site. Se pare că este vorba de experiență, am intrat într-o zonă de confort – am scăpat de îndoiala și neîncredere.

 

Iată pașii care te vor conduce la a avea mai multă claritate:

 

1.Scrie atunci imediat 

Indiferent că scrii despre un eveniment la care ai fost acum o oră – în acest fel vei obține mai mult trafic pentru că este posibil să fie primul articol despre acel eveniment sau idee primită spontan.

Acesta este un truc numai bun de aplicat  – din păcate, acest stil nu este întotdeauna potrivit pentru mine.

 

2. Lasă textul să ‘dospească’ măcar o zi

Începi să îți așterni rândurile așa cum îți vine pe moment sau după câteva ore, câteva zile, uneori chiar si ani. Dar fără să te oprești pentru editare sau corectură – vei putea face asta apoi după o zi, o săptămână, etc.

Acesta-i stilul meu preferat – DAU TIMPULUI, TIMPideile respiră și apoi se așează cumva, de la împletiturile artistice care dau culoare până la a lega mai multe informații care dau viață și se infiltrează natural în text. 

 

3.Scrie dimineața devreme 

Eu mă trezesc adesea la 05.05 și las inspirația să mă surprindă în timp ce savurez o cafea. La ora aceea este foarte multă liniște, ai timpul tău, nu sunt energii negative – sunete sau alte elemente ca să te distragă.

 

4.Relaxarea, ca stil de viață  

Probleme și lipsuri avem cu toții, pe diferite planuri. Important este să ne concentrăm să găsim soluții, și nu să cream alte probleme sau să trăim într-o constantă îngrijorare – acestea nu vor duce niciodată la claritate.

Din propria experiență de viață pot să îți spun că am avut momente în care voiam să scriu, dar ceva mă ținea pe loc și chiar mă învinovățeam că sunt leneșă.  Am înțeles în ani că nu era momentul potrivit, că nu aveam inspirație. Iar apoi, numai după 2 sau 3 zile mă puneam, fără să-mi dau seama, pe scris iar ideile curgeau de la sine – de parca nu le scriam eu.

Deci este important să îți dai voie să te manifești exact așa cum simți – dă-ți voie să respiri și dă-ți voie să fii inactiv câteodată. Când nu ai idei poți să te concentrezi pe alte activități care îți vor aduce bucurie în suflet.

De exemplu eu mă încarc energetic atunci când gătesc și fac curat în timp ce ascult emisiunile mele preferate susținute de oamenii care mă inspiră – să ne aducem aminte că suntem media primilor 5 oameni cu care ne petrecem timpul cel mai des.

Înconjoară-te de oameni luminoși care îți aduc informații prețioase ce dau valoare vieții tale – îi găsești chiar și online – este același lucru.

 

5. Ține mereu cont de ROATA VIEȚII

Fii înțelept și acceptă că blogging-ul este doar o parte din viața ta, nu toată viața ta.

Este important să existe armonie între toate aspectele vieții tale:

*dragoste și relații
*sănătate
*hobby-uri și relaxare
*job, cariera, bani
*spiritualitate
*dezvoltare personala

 

Atunci când te concentrezi mai mult pe unul sau numai pe anumite planuri, implicit le vei ignora pe altele.

Daca vrei să ai o viață împlinitoare – și să ai success ca blogger – este necesar să înțelegi că viața este ca o grădină plină cu flori de diferite soiuri și culori pe care este necesar să le îngrijești zilnic la fel. Să le pui apă și să le hrănești – prin gânduri și acțiuni specifice – ca ele să fie proaspete și să înflorească permanent.

 

Vrei să știi cum am ajuns să înțeleg eu mai bine viața, chiar iubirea și relațiile? Citește cartea mea *Știam că o să vii în alb – o găsești pe elefant.ro, cat si pe Amazon – kindle sau paper back în română și engleză, indiferent de țara în care te afli.

Te invit să vizitezi canalul meu de YouTube, acolo descoperi filme în care vorbesc despre Iubirea și sufletele pereche, Cum ne menținem pozitivi închiși în casă, cât și multe alte subiecte – cunoaștere pe care am primit-o din propria mea experiență de viață.

Îți place activitatea mea?
Atunci te invit la un like, comment & share.
Join my newsletter!😊

 

error: Content is protected !!

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!

Shares