Vizualizari: 41

 

Dragii mei prieteni, astăzi nu o să vă spun despre aventurile mele ca și exlorator al Angliei și nici despre vacanța pe care o experiementez chiar acum în insula Tenerife. Ci o să vă povesteasc despre cea mai mare și cea mai mare aventură: cartea mea, cea mai mare grozăvie pe care am putut să o fac vreodată.

Am muncit din greu la această carte, mi-am pus și inima și sufletul în ea, iar după ce am publicat-o în limba română în 2017 – variantă pe o poți achiziționa pe elefant.ro sub titlul *Știam că o să vii în alb, iată că acum va apărea și în limba engleză. În cele din urmă!

Este povestea vieții mele și totodată o instrospecție despre dragoste și pierdere, feminitate și dezvoltare. M-am gândit mult timp la acest proiect de suflet – cartea la care am muncit în ultimul timp. Prin intermediul ei am descoperit oameni minunați care m-au ajutat să o aduc la forma la care este astăzi. Unul dintre aceștia este partenerul meu căruia îi mulțumesc că mi-a fost alături în ultimele luni și m-a ajutat la corectura limbii engleze.

În ultimii ani m-am uitat înapoi la viața mea și am început să observ cu mare claritate procesul prin care a trebuit să trec ca să devin persoana care sunt astăzi. Am învățat lecții prețioase întocmai prin durere și amintiri grele din copilăria mea, dar am acumulat și multă bucurie din lucrurile frumoase care mi s-au întâmplat. Totul este prezentat în această carte pe care o împărtășesc acum cu voi, împreună cu înțelepciunea pe care am reușit să o capăt prin tot ceea ce am trăit până acum.

În carte vorbesc despre hobby-uri, despre bucuria vieții și despre cât de important este să ne îmbunătățim relațiile cu cei dragi. Sunt foarte fericită astăzi de legătura specială pe care o am cu fiul meu și îi mulțumesc că m-a ales pe mine ca mamă. În același timp vorbesc și despre dezvoltarea personală, cum să devenim la modul cel mai practic cea mai bună versiune a noastră. Vorbesc nonșalant și despre experiențele mele spirituale, despre coincidențele care nu sunt deloc întâmplătoare, cât și despre sufletele pereche. Dar mai ales despre cum să renunțăm conștient la durere, prin înțelegere și iertare, proces necesar pentru a ajunge să trăim cu toții liberi și neînfricați.

Această carte este o părticică din mine, este esența mea pură transformată într-o ușoară dar nu neapărat confortabilă, lectură. Iată că după doi ani de la apariția ei în limba română, pot dezvălui acum și coperta eBook-ului în limba engleză, copertă pe care o ador.

Drăguță, nu-i așa?

Cartea este acum disponibilă pentru a o pre-comanda aici, iar lansarea ei oficială va fi pe 12 decembrie. Foarte curând, da? Ei, așa sunt eu. Instinctul îmi spune să fac asta acum și așa o să și fac. Știu că lucrurile ies întotdeauna bine când îți urmezi intuiția.

Dacă nu te-ai înscris pe social media ca să urmărești activitatea mea poți să o faci acum pentru a nu rata distracția unor tombole și premii care vor avea loc înainte de lansare.

Îți plac articolele mele și vrei sa fii la curent cu activitatea mea? Abonează-te la newsletter!🙂

error: Content is protected !!

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!

Shares