.

 

 

 

 

Lansare carte

Știam că o să vii în alb, de Nicoleta Nussthaler

Povestea a început în vara lui 2015, atunci când un înger a apărut în viața mea, prietena de suflet, cât și personaj în carte. Ea a fost la acel moment singura persoană care m-a făcut să înțeleg că ceea ce simt și îmi doresc este perfect normal si natural, si m-a incurajat să-mi urmez inima.

Atunci când am scris cartea locuiam în Austria si am trait atat bucuria, cat și suferința. Atunci si acolo am înțeles că acestea două se împletesc și sunt inseparabile pe tot parcursul vieții. Că asta înseamnă, de fapt, viața.

Și cu bune și cu rele, acea experiență a fost una transformatoare si m-a condus către mine însămi, iar eu – de fel, o luptătoare – m-am domolit un pic si am inceput sa descopar zi după zi, dulceața vieții. Am învățat să mă bucur de lucrurile mărunte, să mă alint și să mă răsfăț. Într-un cuvânt, m-am relaxat în latura mea feminină, si asta în absența unui partener de viață.

Mulțumesc fiului meu care a înțeles si acceptat faptul că mama lui este un spirit liber – nu detaliez aici, citiți cartea – părinților mei si întregii familii, cat și prietenilor mei care nu sunt mulți la număr.

Foto credit: Andreea Ion

Vă spun cu mâna pe inimă că am avut parte de o seară absolut fabuloasă în compania unor oameni minunați, cu care am împărtășit momente pline de emoție și căldură sufletească. Multumesc!:)

Contact

contact@nicoletanussthaler.com

     Join my newsletter

error: Content is protected !!

Pin It on Pinterest