Vizualizari: 142

 

În toamna lui 2017 m-am înscris la un workshop de fotografie care urma să aibă loc anul următor in februarie, în Belgia – multe fotografii și povestea întreagă aici.

 

M-am gândit că nu ar fi deloc rău să vizitez cât mai multe, era o călătorie destul de lungă la urma urmei. Așa am ales să petrec și 4 zile în Olanda.

Prietenii mi-au recomandat Parcul National Hoge Veluwe, una dintre cele mai mari rezerve naționale care cuprinde păduri, dune de nisip și câmpii imense acoperite cu iarbă.

Într-una din zilele acelea, eram încă pe gânduri, deoarece hotelul în care eram cazată era destul de izolat, la 7 km de cel mai apropiat sat, Hoenderloo, în pădure.

Dar pe la 11.00 m-am decis și m-am echipat corespunzător vremii reci și ploioase, cu bocancii, geaca si pantalonii de munte și am pornit spre Hoenderloo, acolo unde se afla intrarea în parc.

Domnul de la care am cumpărat biletul de intrare mi-a recomandat să vizitez mai întâi importanta atracție turistică, Muzeul Kröller-Müller.

 

Muzeul găzduiește colecția de artă a cuplului Kröller-Müller și cuprinde numeroase opere ale unor artiști ca Van Gogh, Picasso, Rodin și alții.

 

Când am ajuns acolo mi-am dat seama că nu sunt îmbrăcată potrivit cu acel loc grandios, vizitatorii erau foarte eleganți. Cu siguranță făceam notă discordantă cu hainele mele de drumeție, însă la final nu a avut prea mare importanță.

Am decis să mă concentrez pe faptul că mi s-a permis să fotografiez, iar asta m-a bucurat enorm.

Uite ce am văzut acolo:
MOVE ON… 🙂

 

O mașină de fier, poate mașina lui Batman… 🙂

Pas dublu

 

”Even though I’m often in a mess, inside me there’s still a calm, pure harmony and music” – Vincent van Gogh, 21 July 1882.

”Chiar dacă sunt adeseori în dezordine, înăuntrul meu este totuși calm, armonie pură și muzică. ”

 

Am citit despre Van Gogh și atunci am realizat că este în ordine să fii diferit.

 

Și, mai ales, că numai după ani buni de practică se poate ajunge la rezultate de calitate.

”I say it again – work against indifference. Perseverance isn’t easy – but things that are easy mean little” – he writes to his brother on 15 June 1885

”O spun iar – luptă împotriva indiferenței. Perseverența nu este ușoara – dar lucrurile mici înseamnă puțin” – scria el fratelui său.

 

Apoi afară, ca să mă bucur de natură… 🙂

 

Cu o Bicicletă Albă, gratuită… 🙂


 

Pe când părăseam parcul, am văzut câteva căprioare pe care le-am fotografiat atât de bine am putut cu foto obiectivul meu de portret, cel mai mare pe care îl dețin…🙂

Îți recomand ca atunci când traversezi Olanda vizitezi și acest parc frumos și imens din care eu am descoperit doar o părticică.

Te poți bucura de amândouă, atât de o plimbare în natură, cât și de vizitarea unui muzeu memorabil.

 

Vrei să știi cum am ajuns să înțeleg eu mai bine viața, dar și iubirea și relațiile? Citește cartea mea *Știam că o să vii în alb – o găsești pe Amazon – în română și engleză, indiferent de țara în care te afli.

Poți să mă urmărești pe YouTube – în urmare filmare îți vorbesc despre Iubirea și sufletele pereche- cunoaștere venită din propria mea experiență de viață.

 

Îți place activitatea mea?

Atunci te invit la un like, comment & share.

Join my newsletter!😊

 

error: Content is protected !!

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!

Shares