Vizualizari: 102

 

Timp de 7 zile voi face un mic experiment și voi scrie zilnic câteva rânduri aici.

Fac acest lucru pentru mine, dar sunt sigură că îți va fi util și ție. Mulțumesc că mă însoțești…:)

 

Momentul 0 este pentru mine acela în care mă aliniez cu mine însămi, înțelegând foarte bine cine sunt și ce vreau: ”Ei bine, aceasta este situația, nici bună și nici rea, iar de acum încolo vreau să fac asta…”
Prin asta înțeleg orice acțiune pe care o întreprind pentru a realiza ceea ce doresc și a deveni cine vreau eu să devin.
Prezentul este o realitate a stării de fapt actuale, care uneori poate fi doar o aparență. 

ZIUA 1 aici

 

ZIUA 7

 

În primul articol din această serie de 7 spuneam că ne aflăm într-un context astral cu energii fantastice.

Echinocțiul de primăvară a avut loc pe 20 martie, luna plină pe 21 și unele planete importante sunt în retrogradare. Mă pasionează acest subiect, iar de aceea urmăresc câțiva astrologi minunați. Am atins câteva idei despre acest subiect în cartea mea *Știam că o să vii în alb, lansată în 2017. Nu am o pregătire în astrologie, dar țin minte că mi-a plăcut mult în școală astronomia.

Luna plină ne aduce de fiecare dată intuiții, străfulgerări, semnificații, coincidențe și sincronicități, facem legături și înțelegem unele ”de ce-uri”… ahaaa, de aceea s-a întâmplat lucrul acela acum 3 luni sau 2 ani în urmă. Neptun cu Mercur în retrogradare se țin unul de altul, iar jocul lor ne oferă un plus de creativitate, cât și o nevoie mult mai mare de relaxare si odihnă. În intervalul 24 martie – 3 aprilie mergem mai puțin pe rațiune și mai mult pe intuiție, iar în jurul zilei de 28 martie ne vine o veste, posibil o rezolvare miraculoasă. Oh, abia aștept… 🙂

Însă pe fundalul acestor evenimente astrale, ieșite din comun de data aceasta, ceva parcă nu merge, nu există o curgere firească iar lucrurile nu prea se mișcă din loc, suntem cumva pe o linie de stagnare. Aceasta a fost și ideea acestei serii de 7 articole. Ascultând predicțiile astrologice, am realizat ca cel mai bine ar fi să mă relaxez și să fac ceea ce îmi place. Ador să scriu, da?  Oricum de vreo 2-3 săptămâni nu îmi ieșea nimic din ceea ce doream și nu aveam rezultate oricât de mult efort depuneam.

Așa am înțeles că este timpul să îmi liniștesc mintea, s-o eliberez de griji și să îmi stabilesc prioritățile. Să-mi scriu ideile ca să îmi înțeleg mai bine viața. Să las lucrurile să se așeze de la sine, dar să fiu vigilentă și să observ atent ce se întâmplă în jurul meu. Să îmi ascult intuiția pe de-o parte, iar pe cealaltă parte tot ceea ce vine din exteriorul meu.

Mă refer aici la vocile celorlalți care ne spun:

”Nu poți, nu știi, cine te crezi tu să faci asta sau să obții ailaltă…”

Așa cum am scris în al 5-lea articol, oamenii apropiați au cel mai mare impact în viața noastră. Ei ne pot susține și deci, ridica, însă uneori ei ne pot deraia de pe traiectoria visului nostru, cu cele mai bune intenții și chiar fără sa realizeze.

Din fericire, noi ne putem deconstrui.

Deconstrucția este procesul care apare atunci când ne maturizăm emoțional și avem capacitatea de a identifica acele voci din capul nostru, care nu sunt ale noastre. În prima fază dăm totul la o parte, renunțând la tot ceea ce ne-au spus ceilalți că suntem noi. În a doua parte ne construim din nou, luând de la fiecare om, situație, experiență din trecut câte o bucățică, exact piesa de care avem nevoie, având o conștiență rafinată de data aceasta. Prin acest proces, care poate dura și ani, ajungem să avem o viziune superioară și să fim conectați cu noi înșine, dar și cu toți ceilalți, în profunzimea tuturor planurilor.

 

Zilele acestea avem nevoie de un strop de răbdare și absolută încredere în tot ceea ce este pentru a traversa senini intervalul astrologic intens. Apoi, cu forțe proaspete, vom fi gata pentru o nouă aventură.

Așteptările noastre pozitive ne vor aduce un rezultat fericit!

 

ZIUA 1 aici

Vrei să știi cum am ajuns să înțeleg eu mai bine viața, chiar iubirea și relațiile? Citește cartea mea *Știam că o să vii în alb Confesiuni despre dragoste, relații, viață care conține 5 îndemnuri spre împlinire. O găsești pe Amazon în română sau engleză, format paper back și kindle, si pdf pe Payhip – oriunde te-ai afla.

Te invit să vizitezi canalul meu de YouTube ca să descoperi filme în care vorbesc despre Schimbare, Cum ne menținem pozitivi închiși în casă, Iubirea și relațiile karmice cât și multe alte subiecte – cunoaștere pe care am primit-o din propria mea experiență de viață.

 

Îți place activitatea mea?

Atunci te invit la un like, comment & share.

Join my newsletter!😊

 

error: Content is protected !!

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!

Shares