Vizualizari: 52

 

Timp de 7 zile voi face un mic experiment și voi scrie zilnic câteva rânduri aici.

Fac acest lucru pentru mine, dar sunt sigură că îți va fi util și ție. Multumesc că mă însoțești…:)

 

Momentul 0 este pentru mine acela în care mă aliniez cu mine însămi, înțelegând foarte bine cine sunt și ce vreau: ”Ei bine, aceasta este situația, nici bună și nici rea, iar de acum încolo vreau să fac asta…”
Prin asta înțeleg orice acțiune pe care o întreprind pentru a realiza ceea ce doresc și a deveni cine vreau eu să devin.
Prezentul este o realitate a stării de fapt actuale, care uneori poate fi doar o aparență.

Ziua 5 aici

 

 

ZIUA 6

 

Unii oameni, artiștii în mod special, ne aduc un strop de magie prin intermediul imaginației și trăirilor lor înalte:

”…îmi doresc atât de mult să-ți pot spune aceste lucruri în față și să-ți împărtășesc bucuria mea imensă…

Oh, cât de mult aș vrea să mă vezi și să faci parte din viața mea… Să-ți scot lentilele de contact și hainele de firmă, toată poleiala și să te găsesc gol-goluț, pe tine cel adevărat… Să te cunosc până în străfundurile sufletului tau…

Te-am căutat, sute de vieți îmi vine să scriu acum, și lacrimile mă podidesc… Pare fantezie, dar asta este oare? Posibil că am nevoie de poveste și te-am creat pe tine, prințul perfect. Cum altfel și cine să fi fost mai potrivit? Păi dacă nu-i planul universului, atunci este doar imaginația, cea care te-a atras în calea mea?…” 

Oare tu ai putea să-ți manifești iubirea pentru o altă ființă, la modul necondiționat?

Oare tu ai putea spune altcuiva:

Am sentimentul că te iubesc de totdeauna și mi-ar plăcea să te știu mai bine, să ne descoperim unul pe altul și să învățăm împreună lecțiile care se cer învățate. Atât timp cât aceste lucruri se vor întâmpla, eu voi fi foarte bine. Iar dacă ele nu vor evolua în acest sens, și atunci eu voi fi la fel de bine?

 

Oare tu ai putea accepta faptul că o persoană poate fi incapabilă, din milioane de motive care nu au neapărat legătură cu tine, să primească darul tău de iubire?

Oare tu ai putea să-ți redirecționezi în acest caz, iubirea ta pe o altă traiectorie, către o altă ființă care are mai multă nevoie de ea?

Oare tu ai putea să te gândești că atunci când ne sunt respinse gesturile de iubire nu este momentul ori, cu adevărat, omul potrivit?

Oare tu ai putea să te înțelegi că uneori rolul unui om în viața noastră poate fi altul decât acela pe care i-l atribuim noi?

Oare tu ai putea să accepți faptul că mereu vor exista lucruri mai presus de noi și că nu avem toate informațiile și răspunsuri la unele întrebări?

 

Una dintre fricile care ne sabotează acțiunile și chiar viața este aceea că nu se va întâmpla ceea ce ne dorim.

 

Dar noi știm că frica există numai atunci când suntem preponderent, în minte.

De aceea eu îți recomand, om drag, ca de fiecare dată când ești în frică tu să fugi în suflet, adică în Iubire și Încredere… Este necesar să lăsăm în voia sorții unele lucruri și să ne conectăm cât mai bine cu sufletul nostru, având încredere deplină că ceea ce este pentru noi, atragem.

 

La modul cel mai conștient, să ne oferim vieții cu sufletul plin de gânduri pure, iubire, răbdare, înțelegere, bunăvoință, autenticitate, persistență, implicare, asumare, curiozitate, atenție la detalii, amabilitate, receptivitate, empatie…

 

ZIUA 7 aici

Vrei să știi cum am ajuns să înțeleg eu mai bine viața, chiar iubirea și relațiile? Citește cartea mea *Știam că o să vii în albConfesiuni despre dragoste, relații, viață care conține 5 îndemnuri spre împlinire. O găsești pe Amazon în română sau engleză ca paper back și kindle, si pdf pe Payhip – oriunde te-ai afla.

Te invit să vizitezi canalul meu de YouTube ca să descoperi filme în care vorbesc despre Schimbare, Cum ne menținem pozitivi închiși în casă, Iubirea și relațiile karmice cât și multe alte subiecte – cunoaștere pe care am primit-o din propria mea experiență de viață.

 

Îți place activitatea mea?

Atunci te invit la un like, comment & share.

Join my newsletter!😊

 

error: Content is protected !!

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!

Shares