Vizualizari: 305

 

Timp de 7 zile voi face un mic experiment și voi scrie zilnic câteva rânduri aici.

Fac acest lucru pentru mine, dar sunt sigură că îți va fi util și ție. Mulțumesc că mă însoțești… 🙂

 

Momentul 0 este pentru mine acela în care mă aliniez cu mine însămi, înțelegând foarte bine cine sunt și ce vreau: ”Ei bine, aceasta este situația, nici bună și nici rea, iar de acum încolo vreau să fac asta…”
Prin asta înțeleg orice acțiune pe care o întreprind pentru a realiza ceea ce doresc și a deveni cine vreau eu să devin.
Prezentul este o realitate a stării de fapt actuale, care uneori poate fi doar o aparență.

 

ZIUA 1

 

De un an de zile locuiesc cu părinții mei bolnavi pe care îi îngrijesc atât cât mă pricep eu de bine.

De cele mai multe ori fac schimb cu tatăl meu pentru că mama are nevoie de îngrijire și supraveghere permanentă, însă uneori cade și el la pat. Tot ceea ce fac, fac cu mare drag chiar dacă uneori îmi este greu. Sunt doar un om și se întâmplă să am frustrări legate de limitările mele actuale, recunosc.

 

Un om înțelept mi-a spus la un moment dat că:

”A avea grijă de părinții tăi la bătrânețe este o datorie socială. Te ocupi tu sau plătești ca altcineva să o facă în locul tău.”

 

Sunt fericită că am putut fi alături de ei și recunoscătoare că mi s-a oferit această nouă șansă de a petrece încă un timp împreună. Am putut astfel să mă bucur de zâmbetul lor și să le aud vocea, chiar am recuperat unele momentele prețioase pe care le-am ratat atunci când eram doar un copil.

Dar, în același timp, este natural să-mi trăiesc și propria viață. Să-mi părăsesc măcar ocazional, atât în fizic cât și în metal, rădăcinile – familia mea de bază, iar și din nou dar niciodată definitiv, pentru a-mi crea o viață împlinitoare, alături de un bărbat potrivit așa după cum e dat de la natură. Să-mi trăiesc viața împreună cu el, cât și visul prin fotografie, scrieri și călătorie. Ca și până acum, însă de data aceasta cu toate pânzele sus.

 

Exact aceasta este aparența despre care îți vorbeam: unii oameni evaluează o situație de moment și-și identifică tot restul vieții cu ea.

 

Acum vorbind despre viața mea, posibil că aș fi putut să fac alegeri mai bune. Însă oricare ar fi prezentul meu – consecință a alegerilor mele trecute, eu nu regret nimic. Dar chiar nimic. Am făcut multe aparente ‘greșeli’, însă ele m-au condus la starea de conștiență pe care o trăiesc astăzi.

Și apropo, mi s-a spus într-o zi că nu există acest cuvânt, conștiență. Hah, exista multe cuvinte și lucruri pe care le descoperi însă doar la momentul la care ești capabil să le înțelegi.

Am povestit astăzi despre o părticică a prezentului meu, pentru a arăta că sunt un om obișnuit care are și el provocări și de făcut alegeri. Nu sunt o super nova. Alegerea mea conștientă este să fac o pauză de 7 zile, ori chiar mai mult, timp în care mintea mea va emite cu siguranță o mulțime de gânduri pe care le voi consemna zilele viitoare aici.

Astăzi este 20 martie și are loc echinocțiul de primăvară, un moment astrologic important, mâine va fi lună plină, iar cu siguranță eu am început să-i simt efectele de întreprind așa o acțiune curajoasă și mă expun ‘dezbrăcată’ în fața ta.

Ideea este ca momentul este foarte potrivit pentru a ne ‘curăța’ viețile din toate punctele de vedere: mental, emoțional, sentimental, spiritual și chiar material.

 

Eu aleg să mă eliberez orice așteptare și renunț să am pretenții de la oameni, situații, chiar de la viața mea. Zilele acestea voi lua lucrurile așa cum sunt, îmi voi desfășura în continuare activitățile și voi lucra liniștită la proiectele mele, deschisă în suflet la orice va veni către mine.

 

Ziua 2 aici

Vrei să știi cum am ajuns să înțeleg eu mai bine viața, chiar iubirea și relațiile? Citește cartea mea *Știam că o să vii în alb Confesiuni despre dragoste, relații, viață care conține 5 îndemnuri spre împlinire. O găsești pe Amazon în format paper back și kindle, si pdf pe Payhip – oriunde te-ai afla.

Te invit să vizitezi canalul meu de YouTube ca să descoperi filme în care vorbesc despre SchimbareCum ne menținem pozitivi închiși în casă, Iubirea și relațiile karmice cât și multe alte subiecte – cunoaștere pe care am primit-o din propria mea experiență de viață.

 

Îți place activitatea mea?

Atunci te invit la un like, comment & share.

Join my newsletter!😊

error: Content is protected !!

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!

Shares