Vizualizari: 16

 

Pe zi ce trecea, hotărârea mea era tot mai puternică.

Accelerasem munca și în fiecare zi lucram la carte și la fotografiile mele, cam ignoram casa și obligațiile, iar după-amiaza târzie mi-o petreceam toată la lac.

 

Iubesc apa și mă simt grozav atunci când înot și mă joc sărind și răsucindu-mi trupul în aer de zeci de ori ca o sirenă. E ca și când m-aș contopi cu totul, cu universul, într-o eliberare, relaxare totală, fericire absolută, în Nirvana.

Se spune că aceia care trăiesc senzația asta de libertate în apă, înoată cu ușurința peștilor prin valurile vieții, trecând cu brio peste toate obstacolele apărute.

 

 

În ziua aceea superbă de vară eram încă de dimineață pe malul lacului.

Aveam musafiri, pe fratele meu și familia lui frumoasă, într-un scurt concediu de câteva zile.

 

Eram fericită să-i văd împreună: săreau pe rând în apă, râdeau, glumeau și îmi cam făcuseră și mie poftă. Eram acolo de trei ani aproape și nu o făcusem niciodată, adică nu sărisem de pe pontonul acela din teama de a nu-mi uda părul, de a nu-mi strica machiajul sau coafura, ziceam eu.

Stăteam acolo de câteva zeci de minute, țintuită pe pontonul acela superb din lemn lăcuit, care era doar cu vreo jumătate de metru deasupra apei, și-mi spuneam că ar trebui să fie așa de ușor să o fac. Mă uitam adânc în apa aceea rece, cu limpezime de cristal și de un turcoaz tulburător, și vedeam peștișorii mai mari și mai mici înotând prin fața mea, de parcă nu aveau nimic altceva mai bun de făcut.

 

Voiam să fiu acolo cu ei, o parte din mine simțea deja că e acolo, în apa aceea revigorantă, dar îmi era teribil de groază să sar, să-mi dau drumul. Picioarele îmi erau pironite, înghețate de frică și incapabile să execute comanda trimisă de creier.

Da, da, și ei toți erau acolo, mă priveau și își pierduseră din entuziasmul de a mă încuraja în acțiunea mea.

 

Dar trebuia să o fac. Nu pentru ei, ci pentru mine.

 

Trebuia să-mi demonstrez că pot să-mi depășesc limitările.

Că pot să-mi schimb viața.

Că pot să-mi vindec viața.

 

În alte filme îți vorbesc despre Cum să ne menținem pozitivi în izolare, Iubirea și sufletele pereche, cât și multe alte subiecte – cunoaștere pe care am primit-o din propria mea experiență de viață.

Vrei să știi cum am ajuns să înțeleg eu mai bine iubirea, viața și relațiile? Citește cartea mea *Știam că o să vii în alb – o găsești pe elefant.ro, cat si pe Amazon – kindle și paper back în română și engleză, indiferent de țara în care te afli.

 

Îți place activitatea mea?

Atunci te invit la un like, comment & share.

Join my newsletter!😊

error: Content is protected !!

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!

Shares