Vizualizari: 318

 

Tu obișnuiești să îți faci planuri pentru Anul Nou?

Te întreb așa, din pură curiozitate și chiar mi-ar plăcea mult să îmi răspunzi printr-un comentariu…😀

Asta pentru că noi, oamenii avem ”darul” de a ne ignora cerințele sufletului.

În fiecare decembrie începem cu toții să ne facem planuri îndrăznețe și visăm cu ochii larg deschiși, dar prin luna martie a anului următor – conștient sau mai puțin conștient – murim pe interior și lăsăm viața să preia frâiele și să facă cu noi ce dorește ea.

Și când spun viața, aici nu mă ma refer la Viața Mare care știe cel mai bine ce avem nevoie și care ne îndrumă pașii exact acolo unde avem nevoie, ci mă refer la acea ‘viață’ = forfota cotidiană reprezentată de mentalitățile noastre depășite, cât și de unii oameni din jurul nostru care oferă cu atâta ușurință, sfaturi necerute. Să fim vigilenți deci și să îi luăm ca modele pe aceia care au rezultate vizibile, și nu pe cei care se plâng sau îi blamează pe alții, da?

Dar tu ți-ai îndeplinit dorințele pe care le aveai pentru anul 2019?

Ei bine, se spune că este sănătos sa încheiem tot ce am început. Mai ales la sfârșit de an.

Adică să facem curat. Curat în casă, în toate colțurile și-n toate sertarele. Curat în suflet și-n relații. Curat în afacere și-n lista de clienți și plăți. Curat în telefon și-n contacte. Curat în inbox și-n email-uri.

Clarificare și simplificare, aceasta este cheia spre o viață plină și armonioasă.

Eu sunt încântată că mi-am realizat mare parte din visele lui 2019:

* am lansat propriul meu website, cel pe care îl vizitezi acum

* m-am mutat în Anglia – într-un loc străin, printre străini

* am intrat recent într-o relație cu un bărbat bun, în energie masculină

* mi-am risipit economiile pe vacanța visată pe principiul: ”Călătoria este singurul lucru care te îmbogățește”- să nu faceți ca mine… 🙂

* am lansat cartea mea *Știam că o să vii în alb, în limba engleză varianta ebook pe Amazon 

 

*am reluat fotografia de familie și ședințele foto pe aceste meleaguri încă noi pentru mine.

*lucrez să dezvolt permanent relații calde, de suflet cu cei apropiați, dar am și deschidere către oameni și posibilități noi.

Toate aceste dorințe ale mele au fost pe listele din anii trecuți. Mă felicit că am avut destul curaj și determinare ca să investesc continuu pe toate planurile în visurile mele și să le realizez. Iar asta în pofida tuturor celor care au încercat să-mi înfrângă optimismul, în pofida tuturor neajunsurilor și a sacrificiilor pe care le-am avut de experimentat. Iată ca exemplu un fragment din cartea pe care am scris-o în anul 2016:

”Ideile îmi șuieră prin minte colorat și vreau să scriu mai mult, dar am și eu limitele mele. Sunt doar un om. Și totuși, recunosc că vreau să o termin până în vară. Îmi doresc foarte mult să găsesc un editor sau un scriitor care să mă ajute să-i dau o formă finală și să o public fizic sau online până în iarna când se va împlini un an de la plecarea lui Vlad. În memoria lui este această carte. Pot să afirm că el mi-a transmis ideea și ambiția. Și puterea, eu nu am crezut vreodată că aș putea scrie. Nicidecum. Și asta îmi confirmă încă o dată și încă o dată, că totul e posibil. Să nu mai spun niciodată, niciodată.
Suflețelul mă îndeamnă și-mi zice că pot să termin cartea, mai ales că am început-o la sfârșitul lui martie, chiar înainte de a pleca în Scoția.

Și totuși în acest decembrie sufletul meu îmi șoptește blând că nu mai vrea dorințe noi, ca să vezi, ci doar să le duc la îndeplinire pe toate cele vechi.

Din fericire, constat că dintre cele nerealizate din anii trecuți doar una singură mă mai interesează – aceea de a-mi repara complet dantura. Ca să vezi ce dorință arzătoare pot să am și eu pentru 2020, amuzant.

Cu ajutorul spiritului meu puternic am materializat toate acele multe dorințe-fantezii pe care efectiv le-am adus la viață direct din imaginația mea bogată, și iată că nu am reușit să îndeplinesc un lucru atât de simplu și palpabil, din planul material, adică să îmi repar 2 măsele.

Hah, se pare că acesta va fi primul lucru pe lista mea pentru anul 2020, alături de dezvoltarea proiectelor legate de fotografie, călătorie și scris – abia aștept să încep să editez partea a 2-a a cărții.

Să nu uităm totuși de cele mărunte, însă de o însemnătate uriașă pentru suflețel:

*Relaxare

*Răsfăț

*Feminitate

*Alint

*Conectarea zilnică cu natura

Dragilor, să petrecem frumos împreună cu cei dragi și să ne auzim cu bine în 2020!

Sărbători Fericite! 😍🎄🥳

Îți plac articolele mele și vrei sa fii la curent cu activitatea mea? Abonează-te la newsletter!🙂

 

 

error: Content is protected !!

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!

Shares